Feesttafel idee: : duurzame en oogstrelende tafellopers

Tafelloper met dennenprint biokatoen

Dingen zijn leuker als ze mooi zijn, dat is onze leuze. Daarom dekken wij onze feesttafel dit jaar met mooie tafellopers in kwaliteitsvol biokatoen. Een stijlvolle print zoals de conifer op de foto, of liever vrolijke paddestoelen? Alle prints die je in verschillende richtingen kan gebruiken, zijn geschikt voor dit handige stukje tafellinnen.

Wij zien de tafellopers graag op een mooie houten tafel. Maar ze zijn ook uitstekend geschikt om te combineren met een tafelkleed in een neutrale tint. Praktisch als we zijn, denken we dat het ook een oplossing kan zijn voor dat mooie witte tafelkleed met die ene vlek die er niet uitgeraakt…

We maakten lekker brede tafellopers van 55 cm zoals op de foto, maar bieden er ook aan in 45 cm. Dat is nog ruimschoots genoeg voor een groot bord op je feesttafel.

Wil je meer dan 2 lopers? Dan maken geven we je een korting, contacteer ons even voor je bestelt. Sowieso is het een goed idee om je tafellopers tijdig te bestellen voor de kerst. We maken ze immers op vraag. Een aantal van de foto’s in dit bericht en in de shop zijn dan ook simulaties om jou te tonen hoe de tafelloper eruit zou zien.

En als het nog ietsje meer mag zijn? Bestel dan ook een bijpassende broodmand in de print van je keuze.

Nog een tip als uitsmijter: huur eens een mooi servies in plaats van het te kopen. De witte borden op onze fotoshoot huurden wij bij de keukenbibliotheek van Porseleen.