Een origineel cadeau voor iedereen

Een origineel cadeau voor iedereen

Is het bij jou ook die tijd van het jaar? Brieven schrijven aan de Sint, lootjes voor de kerstcadeautjes, je afvragen wat je petekind zou willen. Het perfecte cadeau kopen voor je geliefden vraagt elk jaar opnieuw veel inspiratie en inventiviteit.

Daarom vroegen we aan echte petekinderen, mama’s en echtgenoten wat zij graag zouden krijgen uit de webshop van Sabine. Een lijstje met authentieke en ook wel originele cadeautips is het resultaat.

 

De beste vriendin

Laptophoes geraakt makkelijk in je handtas‘Ik zag de laptophoes op Facebook, net wat ik zocht. Ik heb een nieuwe notebook en wil hem veilig meenemen in mijn handtas. En mag ik de hoes echt bestellen in eender welke print en maat? Super!’ Leen

 

Het petekind

Opbergmandje laarsjes biokatoen en linnen‘Ik vind de mandjes ‘Belgian summer’ het leukst. Ik zou daar mijn pennen in steken, of brood, of mijn drinkbus met ijsblokjes errond, of groenten of fruit…’ Juno, 7 jaar

Pennenzak in biokatoen rainbow splash felroze of donkerblauwe rits‘Ik vind de pennenzak met de regenboogprint het leukste. Supermooie stof, en ik heb nu nog geen pennenzak, dus dat zou goed uitkomen!’ Mika, 9 jaar

 

 

De man

gsm-hoes of brillenhoes biokatoen

“Ik wil van die kleurige hoesjes voor mijn saaie bureauspullen.” Rudy

 

De mama

Toiletzak print pauw ecologisch katoen Met zo’n pauwentoiletzak kan ik stijlvol op reis gaan.”Hedwig

150 150 Sabines plek

Nu niks nodig, wel op de hoogte blijven?

Zo’n 4 keer per jaar sturen we je een nieuwsbrief met onze nieuwe prints, producten, en nieuwtjes over samenwerkingen, marktjes en andere. Er zit ook altijd een mooie korting bij. We spammen niet!

Typ hier wat je zoekt.

Bekijk hier alle prints van Sabine

Privacy voorkeuren

Als je deze website bezoekt, kunnen via je browser studies informatie bewared worden in de vorm van cookies. Hier kan je je privacyvoorkeuren instellen. Als je cookies uitziet, kan het zijn dat sommige elementen op de site minder goed werken.

Om het surfen aangenamer te maken en je alle diensten te kunnen aanbieden, gebruikt deze website ook cookies. We verzamelen geen gegevens die we niet echt nodig hebben en volgen jou nooit nadat je van deze site vertrokken bent.