Leuke opbergers in biokatoen konijntjesprint opbergmandjes
Opbergmandjes met konijntjesprint in verschillende kleuren en maten

Sleutels, juwelen, toiletartikelen of kleine speeltjes opbergen? Met onze stoffen mandjes heb je leuke opbergers voor elke kamer van je huis. Ze zijn niet alleen mooi maar ook superhandig en verkrijgbaar in 3 maten. De mooie ivoorkleurige voering die we onlangs vonden, past prima bij de frisse en zachte prints in ons gamma: zoals de konijntjesprint ‘Ears Up Bunnies‘, of de bloemenprint met vlinders en rupsen ‘Red Kale‘. En het beste nieuws van al? De nieuwe voering is van 100% GOTS gecertificeerd biokatoen, net als de stoffen met onze eigen prints. Zo zijn we weer een stapje verder in onze zoektocht naar een zo duurzaam mogelijk product.

Geen wonder dat we ineens een hele reeks maakten. We hebben ondertussen al een heuse groepsfoto kunnen maken. Alle mandjes staan in de shop. Elk mandje is een uniek stuk; zolang de stof voorradig is, kunnen we deze opbergers bijmaken.

Hou je toch ook nog van onze stoere naturel voering? Met haar OEKOTEX label (vrij van schadelijke stoffen) is ook dat nog een behoorlijk duurzame keuze. We zoeken dus voor elk mandje de voering die er het mooist bij past.

BewarenBewaren