Zelf stof kopen?

Je kan de prints van Sabine zelf op stof kopen op 2 manieren:

1. Doe mee aan de groepsaankoop

Zelf laten we onze stoffen drukken bij een bedrijf dat milieuvriendelijk print op kwalitatief biokatoen. Dat maakt de stof iets duurder dan een doorsnee stof. Maar geen nood: we plannen groepsaankopen waarbij je stof kan bestellen aan een voordelige prijs. Door vele meters te bestellen van eenzelfde kwaliteit stof (eventueel wel met verschillende prints), kunnen de prijzen gedrukt worden. Stuur een berichtje als je interesse hebt, of hou deze website en de Facebookpagina in de gaten.

2. Rechtstreeks bestellen via Spoonflower

Dit is het meest bekende print-on-demand platform voor stoffen. Voor Europa worden ze gedrukt in Berlijn, dus je kan bestellen in euro’s. Je kan verschillende kwaliteiten van stof bestellen, maar ook kant-en-klare items en behangpapier. Vind al mijn prints in mijn Spoonflower shop.

Op Spoonflower vind je enkel de prints die we zelf niet meer in stock nemen. Zo kunnen ze verder leven zolang jij ze mooi vindt.

Belangrijke opmerking: bij verschillende drukkers kunnen de kleuren net iets anders zijn. Ook de kleur op je scherm kan afwijken van de realiteit.