Over mij en over deze plek

Sabine Craenen - illustraties

Wie ik ben

Ik ben Sabine. Als kind was ik graag creatief bezig: ik tekende, schreef, maakte muziek. Ik droomde ervan om de Nobelprijs literatuur te winnen, een succesvolle zangeres te worden en daarbij ook nog eens tekenares. Ik droomde ook van elfjes en feeën. Toen ik wat ouder werd, ontdekte ik andere professionele paden en werden de dromen een beetje realistischer.

Maar creatief bezig zijn bleef een belangrijke uitlaatklep. En ik hou er ook van als dingen mooi zijn: iemand die langsloopt in een originele outfit, een elegante koffiepot of een mooi vormgegeven magazine… het kan mij altijd blij maken. Vandaar ook mijn slogan, ‘things are nicer when they’re pretty’. Laat ons het leven samen een beetje bijkleuren, als dat kan.

Ondertussen ben ik moeder van twee tieners en zelfstandig consultant. Enkele jaren geleden herontdekte ik het plezier van tekenen en illustraties maken. Dankzij de nieuwe digitale techniek is het ook heel makkelijk geworden om zelf mooie dingen te maken. Ik hoop er zoveel mogelijk andere mensen mee blij te maken.

Wat ik doe en waar ik bijleer:

Duurzaam en op maat

Ik wil graag bekijken of ik je kan helpen als illustrator of als maker. Contacteer mij vrijblijvend via het contactformulier!