Portemonnee

Assortiment schattige portemonneetjes, voor jezelf of om iemand op een mooie manier een centje cadeau te doen. Neem contact op als je zelf je print wilt kiezen!

8,00

Beschrijving

Portemonnee voor de kleine centjes, of om kleinoden veilig op te bergen in je handtas of toiletzak. Deze schattige portemonneetjes zijn er in alle prints van Sabine. Ook ideaal voor grootouders, meters en peters die een centje voor hun kleinkinderen en petekinderen willen pimpen!

Met deze portemonneetjes verzekeren we ons dat zo weinig mogelijk stof verloren gaat. Elk portemonneetje is verschillend van maat, rits en voering. Met de voering doen we aan upcycling: oude herenhemden en restjes stof van de zolder van oma zorgen voor verrassende combinaties.

Bestel je er eentje, dan kan je zelf kiezen door een mailtje te sturen of je door ons laten verrassen. Bij meerdere exemplaren zorgen we voor een mooi gevarieerd assortiment. Het is mogelijk dat je een print krijgt die nog niet op de foto te zien is, gezien deze portemonneetjes steeds worden bijgemaakt.