Deze schattige kussens met varkentjes zijn zowel apart als in een set om van te snoepen. Er zijn twee illustraties van varkens beschikbaar (we noemen ze ‘Mmmh’ en ‘Hello there’ naar de uitdrukkingen van de beestjes). Beide versies kan je krijgen in drie warme bijzondere kleurencombinaties.

Noot: een tweede drukgang van deze stof is een stuk dieper en feller dan de eerste. Beide drukgangen zijn erg mooi maar je ziet het verschil wel als je ze naast elkaar legt. Als je meerdere kussens bestelt, informeer je best even welke er beschikbaar zijn van één en dezelfde drukgang, zodat de kleuren mooi bij elkaar passen.

De kussens zijn gemaakt van zachte biokatoen gabardine (voorkant met de illustratie) en 100% Oeko-tex gecertificeerd linnen  (achterkant). De kussenslopen zijn gevoerd met fijne ecologische katoen (GOTS label). Ze zijn niet gevuld, en geschikt voor een kussen van 45 x 45 cm (al past een standaardkussen van je woonwarenhuis van 50 x 50 cm er ook in). Sluiting achteraan met drukknoopjes.

Wasbaar op maximum 30 graden.

Versie

Mmmh, Hello there

Kleur

Taupe met zachtroze, Goud met zachtroze, Chocoladebruin met donkerroze

Duurzaamheidsinfo

Helemaal eco:
Stof: 100% biokatoen (GOTS gecertificeerd) voor de buitenkant en de voering
Label: 50% gerecycleerd
Niet eco: draad