Een stoffen opbergmandje met konijn print Ears Up Bunnies voor de kinderkamer, de badkamer, je naaigerief, … of ook te gebruiken als broodmandje. Hier in de handige, grootste uitvoering. Zowel de stof zelf als de voering zijn van 100% GOTS gecertificeerd biokatoen. De voering is een mooie ivoorkleurige gabardine met een lichte spikkel.

Elk mandje is een uniek handgemaakt stuk. Op vraag kunnen we het voor jou opnieuw maken, ook in andere kleuren. De konijntjesprint gaat wel stilaan uit de collectie, dus je bestelling is afhankelijk van de beschikbaarheid van de kleur die je kiest. We sturen je een berichtje als jouw lievelingskleur er net uit is. De korting is enkel van toepassing op de konijntjesprint.

Even opstrijken om ze mooi te laten staan, machinewasbaar op 30 graden (voeg voor de donkere kleuren de eerste keer een scheutje azijn toe bij het wassen). Doorsnede 22 cm, hoogte (niet omgeplooid) 26 cm.

Stel je eigen set van 3 samen door te combineren met de mandjes in maat medium en small.

Opgelet: deze print gaat uit stock en mogelijk is een kleur op voor we het hebben kunnen aanpassen op de website. Je krijgt in elk geval een berichtje van ons en je kan het voor de veiligheid ook altijd even checken.

 

Duurzaamheidsinfo

Helemaal eco:
Stof: 100% biokatoen (GOTS gecertificeerd) voor de buitenkant en de voering
Duurzaam:
Label van OEKOTEX gecertificeerd katoen of polyester (50% gerecycleerd)
Niet eco:
Tussenvoering: vlieseline, draad
Meer info: https://www.sabinesplek.be/shop-originele-cadeautjes/onze-zoektocht-naar-duurzaamheid/