Mooie sjaal in katoen zo zacht als zijde, 100% GOTS gecertificeerd natuurlijk. Ideaal voor tussen de seizoenen of als zomersjaal op frisse avonden. Of gewoon om een simpele outfit een chique en origineel accent te geven.

De print met paarden is oorspronkelijk een afdruk gemaakt met papiersjablonen. Ik (Sabine) heb zelf twee zonen, en heb in gedachten voor hen heel vaak het liedje ‘Circle Game‘ gezongen van Joni Mitchell. Het beschrijft heel simpel en mooi hoe een jongen opgroeit, niet kan wachten om groter te worden maar dan ook merkt dat hij niet terugkan, alsof hij op een paardenmolen zit die maar blijft ronddraaien. Maar er zijn altijd wel weer nieuwe dromen.

Het stijlvolle en originele kleurenpalet van ecru, paars en oker geeft je zwarte jurkje of je jeans met witte t-shirt meteen iets extra’s. Maar deze mooie sjaal is erg veelzijdig: je kan hem ook in je haar dragen, bijvoorbeeld.

De sjaal meet 63 cm x 180 cm, milieuvriendelijk gedrukt en gemaakt in een atelier in Nederland.We hebben er zelf een labeltje opgenaaid, dat je makkelijk kan afknippen als je liever een sjaal zonder etiketje wil. Je kan het er ook op laten zitten, speciaal daarvoor hebben we het met gouddraad vastgemaakt.

Duurzaamheidsinfo

100% GOTS gecertificeerd biokatoen, milieuvriendelijk gedrukt met digitale print.
Afgewerkt in een atelier in Nederland.

Meer info: https://www.sabinesplek.be/shop-originele-cadeautjes/onze-zoektocht-naar-duurzaamheid/