Sjaal in katoen zo zacht als zijde, 100% GOTS gecertificeerd natuurlijk. Ideaal voor tussen de seizoenen of als zomersjaal op frisse avonden.

Pimp je zwarte jurkje of je witte t-shirt met deze sjaal in groen en roze voor wat instant chique. Maar de sjaal is erg veelzijdig: je kan hem ook in je haar dragen, bijvoorbeeld.

De print is oorspronkelijk een afdruk van papiersjablonen. De twee vissen zijn geïnspireerd op het liedje ‘Synchronized devotion’ van Neneh Cherry – check maar zelf en geniet, van het hele album! (Wist je trouwens dat Bandcamp hét eerlijke platform is voor jouw online muziek?).

De sjaal meet 63 cm x 180 cm en is milieuvriendelijk gedrukt en afgewerkt in een atelier in Nederland. We hebben er zelf een labeltje opgenaaid, dat je makkelijk kan afknippen als je liever een sjaal zonder etiketje wil. Je kan het er ook op laten zitten, speciaal daarvoor hebben we het met gouddraad vastgemaakt…

Omdat de sjaal wel het gevoel heeft van zijde, maar van katoen gemaakt is, is hij ook onderhoudsvriendelijker. Was hem op 30° en op een laag toerental.

Bonus: vanaf 70 € krijg je op deze site gratis verzending in België. Stop je deze zijdezachte sjaal in je winkelmandje, dan spaar je dus altijd de verzendkosten uit.

Duurzaamheidsinfo

100% GOTS gecertificeerd biokatoen, milieuvriendelijk gedrukt met digitale print.
Afgewerkt in een atelier in Nederland.

Meer info: https://www.sabinesplek.be/shop-originele-cadeautjes/onze-zoektocht-naar-duurzaamheid/