Kies de portemonnee met jouw favoriete vogel; dit is een speciale editie van onze handige, goed-voor-alles portemonneetjes. Voor je kleingeld, je usb-stick, je bankkaarten of juwelen in je reistas, deze portemonneetjes met 5 verschillende vogels zijn zeker de schattigste. Wij vinden ze ook uiterst geschikt om centjes cadeau te doen aan je petekind, je kleinkind of als je bijlegt voor een cadeau voor een jarige vriend(in) (vogelaar?).

De portemonneetjes zijn gemaakt in 100% biokatoen en gevoerd met geüpcyclede stofjes (herenhemden, stofrestjes, alles wat past). De achterkant is gemaakt in de vogelprint ‘What the birder saw’, in oker of lichtgrijs. Heb je een voorkeur, laat het ons dan zeker weten.

Een portemonnee is ongeveer 14 cm breed en 12 cm hoog, maar de afmetingen kunnen licht verschillen. Laat het zeker weten als er een bepaald voorwerp in moet passen en dan zoeken we het juiste exemplaar voor je uit.

Wil je graag 4 stuks voor een voordelige prijs? Bestel ze dan hier en stuur ons een berichtje welke portemonneetjes je wil.

Duurzaamheidsinfo

Helemaal eco:
Stof: 100% biokatoen (GOTS gecertificeerd) voor de buitenkant
Natuurlijk:
Label: OEKOTEX gecertificeerd
Voering: upcycling restjes en gerecycleerde stof
Niet eco: draad, rits
Meer info: https://www.sabinesplek.be/shop-originele-cadeautjes/onze-zoektocht-naar-duurzaamheid/