Toiletzak – Medium – Konijntjes print Ears Up Bunnies

Toiletzak met konijntjes in vele kleuren, maat medium, 19 cm breed en 13 cm hoog. Ook nog verkrijgbaar in alle andere prints.

 

Categorie: Tags: , ,

22,49

Wissen

Beschrijving

Toiletzak met onze populaire print met konijntjes in zacht en stevig biokatoen. De toiletzak is 19 cm breed en 13 cm hoog, met binnenzakje. De print heet ‘Ears Up Bunnies’ – zoek het flappoortje! – en is verkrijgbaar in een hele reeks frisse kleuren. Het toiletzakje is jouw ideale reisgezel en is ook verkrijgbaar in vele andere prints.

Elke toiletzak is een handgemaakt uniek stuk, maar kan voor jou op bestelling opnieuw gemaakt worden, ook in andere maten en prints. Stuur een mailtje om de levertijd te kennen. De kleur van voering en rits kan in dat geval verschillen, hierover krijg je van ons dan ook bericht. De toiletzakjes worden gewatteerd voor extra zachtheid en bescherming.

Extra informatie

Print

Bunnies donkerblauw, Bunnies donkerblauw op wit, Bunnies bruin, Bunnies bruin op wit, Bunnies lichtblauw, Bunnies roze, Bunnies geel, Bunnies roze op wit, Bunnies lichtblauw op wit, Bunnies geel op wit

Duurzaamheidsinfo

Helemaal eco:
Stof: 100% biokatoen (GOTS gecertificeerd) voor de buitenkant en de voering
Niet eco:
Tussenvoering: wattine (polyester), draad, rits
Meer info: https://www.sabinesplek.be/shop-originele-cadeautjes/onze-zoektocht-naar-duurzaamheid/